Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
1/3

Description de Forex Currency Strength Index

For Forex traders - shows a graph of Absolute Currency Strength (Please read http://en.wikipedia.org/wiki/Absolute_currency_strength to understand the concepts).

Note: the graph looks much better in the ad-free version.

Set a period (eg M1, M15, D1 etc), a sample (steps of 10), and threshold in %. Get an alert when a currency moves above the threshold for the period and sample you selected.

Same thing when a currency becomes weak, and moves below the threshold.

For example:

Click on 'Alarm Clock' icon, click the plus sign, see a dialog to add an alert.

Set an alert for M1/50/0.2 - that is for 50 samples on the 1-minute chart, at a threshold of 0.2. Provided the markets are open, you should get an alert very quickly, meaning a currency has moved more than 0.2% in the last 50 minutes.

Second Example:

You set an alert for M5/50/2.0. This means you want an alert when a currency increases OR decreases by 2% on the 5-minute chart, relative to a point 50 5-minute periods before (that is 250 minutes).

So, if USD has increased by 3.5%, and NZD has decreased by 2.1%, you get an alert saying "USD/NZD".

Another example:

You set an alert for H1/30/5.0 - 30 samples on the 1-hour chart, and a threshold of 5% (You need a bigger threshold for longer periods)

Say CAD has decreased 6%, but no currency has increased more than 5% (the threshold you set) - you get an alert saying "-/CAD", meaning no rising currency, CAD is falling.

You get alerts at the end of each period - that is, H1 alerts come at the start of each hour, M30 each half hour etc.

Please leave a comment if you do not understand anything, I will try and help.

Alerts are handled through Google Cloud Messaging, not by polling - so an M1 alert will not be battery heavy, as it is not checking every 1 minute - the server does that.

Disclaimer:

Forex trading is risky, and this is just a tool to help you pick entry points as part of an overall trading strategy. I make no promises that you will become rich through using it, and no liability is accepted for any financial damage incurred.

Pour les traders Forex - montre un graphique de Absolute Force devise (Se il vous plaît lire http://en.wikipedia.org/wiki/Absolute_currency_strength de comprendre les concepts).

Remarque: le graphique est beaucoup mieux dans la version sans publicité.

Définir une période (par exemple M1, M15, D1 etc), un échantillon (pas de 10), et un seuil%. Recevoir une alerte quand une monnaie se déplace au-dessus du seuil de la période et goûter vous avez sélectionné.

Même chose quand une monnaie est faible, et se déplace en dessous du seuil.

Par exemple:

Cliquez sur l'icône 'réveil', cliquez sur le signe plus, une boîte de dialogue pour ajouter une alerte.

Définir une alerte pour M1 / ​​50 / 0,2 - ce est pour 50 échantillons sur le graphique 1 minute, à un seuil de 0,2. Pourvu que les marchés sont ouverts, vous devriez obtenir une alerte très rapidement, ce qui signifie une monnaie a déplacé plus de 0,2% dans les 50 dernières minutes.

Deuxième exemple:

Vous définissez une alerte pour M5 / 50 / 2.0. Cela signifie que vous voulez une alerte quand une monnaie augmente ou diminue de 2% sur le graphique 5 minutes, par rapport à un point situé à 50 périodes de 5 minutes avant (ce est 250 minutes).

Donc, si USD a augmenté de 3,5%, et le NZD a diminué de 2,1%, vous obtenez une alerte disant "USD / NZD".

Un autre exemple:

Vous définissez une alerte pour H1 / 30 / 5,0 à 30 échantillons sur le tableau 1-heure, et un seuil de 5% (Vous avez besoin d'un plus grand seuil pour des périodes plus longues)

Dites CAD a diminué de 6%, mais pas de monnaie a augmenté de plus de 5% (le seuil défini) - vous obtenez une alerte disant "- / CAD", ce qui signifie pas de monnaie en hausse, CAD est en baisse.

Vous obtenez des alertes à la fin de chaque période - ce est, alertes H1 viennent au début de chaque heure, chaque demi-heure M30 etc.

Se il vous plaît laisser un commentaire si vous ne comprenez pas quelque chose, je vais essayer d'aider.

Les alertes sont gérées par Google Cloud Messagerie, et non par vote - si une alerte M1 ne sera pas lourde batterie, car il ne vérifie pas toutes les 1 minute - le serveur ne le fait.

Disclaimer:

Forex trading est risqué, et ce est juste un outil pour vous aider à choisir les points d'entrée dans le cadre d'une stratégie globale de négociation. Je ne fais pas de promesses que vous allez devenir riche grâce à son utilisation, et aucune responsabilité ne est acceptée pour les dommages financiers liés.

Forex Currency Strength Index - Version 1.1.8

(09-07-2020)
Autres versions
Quoi de neuf Move to new server - may be some short-term disruption to alerts

Il n'y a pas encore de commentaires ou d'évaluations ! Pour être le premier, veuillez